Muntii Bucegi

O atractie irezistibila indiferent de sezon !

Masivul Bucegi, cu o suprafață de circa 300 km2, se află la extremitatea estică a Carpatilor Meridionali,  desfășurându-se între Valea Prahovei  la est și culoarul Branului și Valea Ialomiței la vest.

Este de o frumusete inegalabila, exista nenumarate puncte de atractie cum ar fi Varful Omu, Crucea Eroilor Neamului sau Crucea Caraiman, Babele si Sfinxul, Pestera Ialomitei sau Cheile Tatarului, etc..

Cel mai spectaculos transport spre Bucegi este fara indoiala transportul pe cablu, astfel se poate ajunge cu  telecabina din Bușteni până la Babele și cu cea din Sinaia până la Cota 2000. ( statie intermediara la Cota 1400 )  

In sezonul estival, va recomandam sa rezervati minim 1 zi din sejurul dvs. pentru o excursie in Bucegi, exista peste 35 de trasee montane care totalizeaza peste 150 de km, cu siguranta, veti avea parte de o drumetie montana de neuitat.  

Iarna, platoul Bucegi, cel mai inalt domeniu schiabil din Romania, se transforma intr-un paradis al iubitorilor sporturilor de iarna, existand peste 16 partii de schi si snowboard, cu grade de dificultate diferite si o lungime totala de 22km.  Ce poate fi mai frumos decat o zi senina de schi in Valea Dorului, cu mult soare, un peisaj unic si o cana de vin fiert ?   

Indiferent de anotimp, indiferent ca doriti o simpla drumetie cu un peisaj de vis, sau sunteti impatimitii sporturilor de iarna, masivul Bucegi reprezinta o atractie de neratat.

Crucea Caraiman

Crucea Caraiman

Crucea Caraiman, un monument istoric construit între anii 1926 şi 1928 şi situat pe Vârful Caraiman, a fost desemnată cea...


Sfinxul din Bucegi

Sfinxul din Bucegi

Sfinxul din Bucegi, care potrivit unor surse neoficiale, a fost fotografiat pentru prima data prin anul 1900, din fata si nu din...


Babele

Babele

Babele sunt formațiuni stâncoase situate în apropiere de vârful Baba Mare (2292 m), situat...


Cascada Urlatoarea

Cascada Urlatoarea

Cascada Urlătoarea din Munţii Bucegi este una dintre cele mai spectaculoase din România, atât prin debit, cât şi prin...


Lacul Bolboci

Lacul Bolboci

Supranumit pe buna dreptate si “Marea din Bucegi“, Lacul Bolboci se numara printre cele mai spectaculoase...


Prezentare Generala

Rezervare sejur

Cea mai rapida modalitate de rezervare. Raspuns in maxim 24 ore.

Sosire


Nopti

Adulti

REZERVA ACUM!REZERVA ACUM!
Oferta Pasti 2021
Oferta-Long-Stay-5-nopti
Oferta-Long-Stay-3-5-nopti
Pliant Hotel Mara
Meniuri grupuri restaurant
Logo
x

Atentie!

Error text